Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2008

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ 24ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Χθες το απόγευμα έγινε στον Αγ.Παντελεήμονα η ανακοινωθείσα συγκέντρωση των κατοίκων κατά της υποβάθμισης της περιοχής τους λόγω της λαθρομετανάστευσης.
Η παρουσία του λαού ήταν εντυπωσιακή, παρά την διοργάνωση αντισυγκέντρωσης στην ίδια περιοχή, την ίδια ώρα. Βέβαια, ακόμα και ένας πρωτοετής φοιτητής της Νομικής γνωρίζει ότι οι αντισυγκεντρώσεις είναι παράνομες, αλλά στο σημερινό Ελλαδιστάν τα πάντα επιτρέπονται αν είσαι αναρχικός, αριστεριστής ή ξένος λαθρομετανάστης.

Το πλέον ενθαρρυντικό από την χθεσινή συγκέντρωση ήταν ότι η αγανάκτηση του απλού συμπατριώτη μας για την υποβάθμιση της ζωής του ξεφεύγει πλέον από τους 4 τοίχους και δίνει την θέση της σε δυναμικές μαζικές πεζοδρομιακές κινητοποιήσεις. Ήταν πραγματικά εντυπωσιακό να βλέπεις απλούς ανθρώπους κάθε ηλικίας να παρευρίσκονται στην Αχαρνών και να ζητούν πίσω την γειτονιά τους.
Δεν πτοήθηκαν ούτε από την αντισυγκέντρωση των έμμισθων αντιρατσιστών, δεν πτοήθηκαν ούτε από την παρουσία πολυάριθμων ξένων, δεν πτοήθηκαν ούτε από το ότι σε πολύ κοντινή απόσταση είναι ένα γνωστότατο αναρχικό στέκι (το οποίο βεβαίως λειτουργεί υπό την πλήρη κάλυψη του κράτους και του παρακράτους).
Δεν πτοήθηκαν ούτε από τις στιγμές έντασης που αναπόφευκτα προέκυψαν. Κάθε άλλο.. Χειροκρότησαν και επικρότησαν τόσο την δυναμική παρουσία συναγωνιστών από όλο το φάσμα του εθνικιστικού χώρου (αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όχι μόνο για την παρουσία τους, αλλά και διότι ουδείς επιχείρησε να καπελώσει την εκδήλωση), όσο και την εκδίωξη των τριτοκοσμικών λαθρομεταναστών που θρασύτατα έκοβαν βόλτες στην πλατεία και προκαλούσαν.
Η ενεργή ελληνική νεολαία έστειλε ξεκάθαρο δυναμικό μήνυμα σε όλους. Στους ξένους, στους πολιτικούς, στους αντιρατσιστές...

ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: